Friday, June 24, 2011

POLITEKNIK KUCHING SARAWAK (PKS)

assalamualaikum!! jwb ya! jgn x jwab! hihi...

tengah aku dok sorg2 kat rumah time semester break ni,,teringat pulak dgn dgn tempat aku blajar tu... rndu pulak.. x sabar nak balik laaa...hihi..x sbar nak tension2 dgn kuiz,assignment, n exam.. *weird aku dtg*  ^^


aku nak cta la skit pasal tmpat aku blja ni.. "POLITEKNIK KUCHING SARAWAK(PKS)" .. tau x ?? nama manja bg tempat aku belajar ni ialah POLIKU.. selain POLIKU..,,ada stu lagi politeknik kat Sarawak iaitu,,,POLITEKNIK MUKAH SARAWAK.. and nama manja poli ni ialah POLIMU... mmg ngam abiiss.. POLIKU,,POLIMU juga,,,ahahah..3 bulan lepas,lecturer aku ada ckap,,x lama lagi ,,akan bertambah bilangan politeknik kat sarawak ni..aq dah happy sngat sebab dia ckap politeknik tu akan dibina dekat Bintulu.. tempat kelahiran aku.. muka aku mencuka abiiss pulak bila dia ckp yg poli kemungkinan dibina 5 tahun lagi..ahahah..aq dah abis blajar pun time tu... huhu...xpa la kan..xda jodoh la aku dgn politeknik yg bakal dibina tu..kalau nak tahu lebih lanjut ..layari la website POLIKU ...klik kat sini ,,,.


LOGO POLIKU

kiut kan logo ne.. hihi.. aq bngga sngat tau dpt belajar kat sini.. walaupun bnyak crita yg x baik aku dgr ttg tempat ni sebelum aku masuk,,aku tetap jugak bertahan..demi masa depan aku..  

bagi sapa2 student POLIKU yg ada FB...bole la like page POLITEKNIK KUCHING SARAWAK ni.. nak tgok page FB POLIKU klik sini pulak,,,  ^^ataupun korang bole follow group student POLIKU kat sini ..
.. selain tu,,korang bole jugak skodeng kat blog ne.. dia ne expert lagi dr aku.. 


ni pdang  bola kitaorng..x la cntik sngat.. bngunan belakang tu library kitaorg..

 ni plak ,,time GO GREEN..budak2 perdagangan akan buat jualan..

logo kami!!!
pusat islam POLIKU

 kafe kitaorang.. yg belakang sikit,,tu asrama bg kaum adam..

 pintu masuk ..ni tmpat first yg korang tgok kalau korang pergi sini..

bilik kuliah..atau lebih popular dipnggil octagon.. 


x bnyak la gmbr2 yg indah2..tapi kenyataannya,,POLIKU mmg indah sngt..lagi2 pd waktu pagi.. hihi



p/s:aku syg poliku!!